Kalle på Dreamhack Summer 2008 (14/6)

En av våra duktiga elever, Karl Ståhl, åkte till Dreamhack Summer 08. Kalle fungerade där dels som spelfantast men också som korrespondent för datorklubben! Här är hans berättelse:

Dag 1 kl 9.00

Har precis kommit till dh nu, klockan är 9.00. Det är inte så mycket folk än, men snart så.....

Dag 1 kl 11.00

Nu har det börjat droppa in massa folk. En trevlig kille som heter richard har satt sig brevid mig. Han äger mig på cs...

Dag 1 kl 13.00

Har börjat utforska lite vad som finns. Det är en så massiv känsla med 10.000 pers, man bara ser hur skärmarna lyser över hela salen. Det finns många roliga aktiviteter här, t.ex. shocking tanks (små radiostyrda pansarvagnar som man skjuter varandra med och när man blir träffad får man en stöt från kontrollen). Ett annat roligt spel är Brain ball, där ska man tänka så lite som möjligt för att bollen ska åka över till motståndarens mål.
CS för de bästa!
Pansarvagn
Det är svårt att förklara känslan på dh, man känner sig bara hemma! Något som är tråkigt är att jag inte har windows, men jag laddar ner vista just nu så om någa timmar så får vi se.
Super Mario

Dag 1 kl 15:40

Jag har just kört "War dog" (cs på riktigt med laser gevär). 70 kr för en timme, men tyvär kunde jag inte fotta för jag slaktade lite ct XD. Reglerna var precis som i cs förutom att man skulle plantera en bomb och ha den så länge som möjligt. Jag var terrorist och vi hade bomben i 52 minuter av 60.

Dag 1 kl 15:50

DE SPELAR TETRIS MELODIN!!!

Dag 1 kl 15:50

Windows vista är nedladdat nu, så vi får se hur det går.

Dag 1 kl 16:00

Nu har de släckt ljuset, vilken otrolig känsla! Den höga techno musiken, alla de tusen skärmarna som lyser i hallen, jolt colan, warhammer snubben som säger att solljus är farligt och att datorer är det bästa i världen. Bara wow!

Dag 2 kl 04:44

Jag har inte sovit någonting så jag är sjukt trött och inte direkt vid medvetande. Annars är allt bra. Nu börjar det bli ljust._allmänt_ _nyheter_ _aktiviteter_ _kontakt_